Thursday, February 16, 2012

Hvordan tjene penger med Google Adsense

Info. fra http://news.isay.no "Hvis du har en nettside eller en blogg, bør du definitivt registrere deg for Google Adsense. Det er en av de få programmene du kan virkelig ‘sette på og glemme «- når den er der, trenger du egentlig ikke å gjøre mye annet. Selvfølgelig må du produsere innhold til nettsiden din da!
Men det finnes måter og midler for å maksimere inntektene dine fra Google Adsense, og som du får vite mer om i denne artikkelen. Forhåpentligvis vil det komme en jevn strøm av penger inn på din konto på grunn av Google Adsense. Det er en sann passiv inntekt, som er hvorfor så mange mennesker bruker det. De fleste har hørt om Google Adsense, men ikke alle forstår nøyaktig hvordan man skal bruke det til sin beste fordel. Så vi vil starte med å forklare hvordan du brukerhttp://www.blogger.com/img/blank.gif Adsense i sin mest grunnleggende forstand og deretter videre til de mer avanserte måtene å bruke programmet på.
I utgangspunktet hvis du har en nettside eller blogg kan du registrere deg for en gratis konto på Google Adsense og begynne å sette opp kontekstuelle annonser på webområdet ditt. Hva mener jeg med kontekstuelle annonser? Det betyr ganske enkelt at annonsene som vises på nettstedet vil være relevante for innholdet ditt. Så la oss si for eksempel at nettstedet ditt er om tropiske fisk. Google-annonser vil da være relatert til tropisk fisk på noen måte. Og på grunn av den informasjonen som du gir til Google, vil de også vise annonser som er relevante for ditt område. Så hvis du er basert i Storbritannia vil de annonsene som vises være relevant for britiske kjøpere, hvis ditt nettsted eller virksomhet er basert i Australia vil annonsene appellere til australske kjøpere. Hvis det er en fra England inne på nettsiden din, så får han engelske annonser." Les mer

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home