Thursday, August 20, 2009

Sofie sin første skoledag 2.klasse

I dag er det Sofie sin første skoledag 2. klasse. "Mamma jeg er så trøtt! Kan vi ikke hoppe over første skoledag?" I sommerferien brukte Sofie å legge seg kl.mellom 23 og 24 hver kveld. Vanligvis skulle hun ikke få lov til. Hva slag mamma-pappa som vi er! Vi er kanskje ikke strenge foreldre. Sofie får bestemt det meste, men hun får aldri lov til å hoppe over skoledag uten noen grunn.

I dag samler mamma "comments" om Sofie fra bloggen!

Sofie skal gjøre leksen sin i Thailand:
penniken said...
Takk for den flotte bloggen som viser hvordan du opplever Norge :) Ikke vær redd for å spørre læreren om hvordan Sofie gjør det på skolen. Når læreren sier top score, så mener nok han/hun at hun gjør alt riktig og ikke har noen problemer med å lære seg fagene. Vi setter jo ikke karakterer på skolearbeidet til barna på barneskolen, nettopp for ikke å rangere dem mot hverandre og skape press på dem. Om det er riktig eller galt kan jo diskuteres, men det høres ut som om Sofie er blant de beste i klassen :)

Ut på tur aldri sur:
yawaiam said...
very lovely

Sofie 4 år bursdag:
Anonymous said...
Gratulerer med dagen din,Sofie.
Hun er så søt som mora si.
Det er veldig hyggelig å møte deg her,og jeg vil komme på besøk bloggen din så ofte jeg kan.Ha en fin dag,Tom Yum Koong:-)

Sofie sitt maleri : LANG ØRE:
Lucia said...
Så fint det er!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home